Пункт для прийому молока
Відразу після доїння молоко повинно охолоджуватися до температури +4 ° С і зберігатися при цій температурі до і під час доставки на молочний завод. Якщо процес охолодження порушується на якій-небудь ділянці технологічного ланцюга, то це призводить до незворотних наслідків для продукту: починається інтенсивний ріст бакобсемененності, що, в свою чергу, призводить до утворення продуктів метаболізму і ферментів. Навіть якщо пізніше молоко знову охолодити, отримати якісний продукт з такого молока не представляється можливим.
Молокоприймальні пункти призначені для приймання, очищення і охолодження молока перед здачею його на молокопереробне підприємство.
Потужність молокоприймального пункту визначається виходячи з кількості і віддаленості здавачів молока, а також - від відстані до молокопереробного підприємства. Якщо раніше молочний завод розташовувався практично в кожному районному центрі, то в даний час, у зв'язку з інтеграцією переробки молока і розширенням сировинної зони великих підприємств, відстань до підприємства - споживача молока може становити більше 500 км. Природно, збільшуються і інтервали збору молока, що вимагає більш потужних молокопереробних пунктів.
Комплект обладнання:
- Блок-контейнер
- Танк-охолоджувач молока (ємність узгоджується із Замовником)Прилад “Клевер-2” для оцінки якості молока
- Молочний насос
- Лічильник молока
- Молочний фільтр
- Прилади обліку електроенергії і води
- Накопичувальний водонагрівач на 200л.
- Електрообігрівач (конвектор)
- Раковина
- Електронні ваги
Купити або замовити Молокоприймальний пункт - ви можете використовуючи послуги ТОВ Техмо МНВП