Координатно-пробивний прес Finn-Power C5 будь-які роботи

Обмінюємося технологіями, способами, даємо поради.
Правила форуму
Шановні користувачі форуму будь-які рекламні оголошення не погоджені з адміністрацією форуму будуть нещадно видалятися, а порушники нещадно банитись! З повагою, Ваш адмін! ;)

Координатно-пробивний прес Finn-Power C5 будь-які роботи

Повідомлення sova_dima » Пон березня 12, 2012 7:55 am

Координатно-пробивний прес Finn-Power C5 – це нова ера в галузі створення високопродуктивних револьверних пробивних пресів, відкрита гідравлічними револьверними пресами C5, заснованими на виграшній традиції.

Зображення

Компанія FINN-POWER має рекордний двадцятирічний досвід розробки гідравлічних револьверних пробивних пресів. У новому пресі C5 поєднується весь наш досвід з новими ретельно продуманими функціональними можливостями. Результатом є унікальне поєднання надійності, універсальності і високої продуктивності, а також легкості експлуатації та технічного обслуговування.

Нове рішення компанії FINN-POWER в області обробки матеріалів підвищує продуктивність універсального револьверного пробивного преса. Навіть при встановленому обладнанні завантаження / розвантаження повністю ручна робота залишається ергономічної і легкою.

В сучасному гнучкому виробництві виділяються різні завдання, тому різняться і верстатні системи. Система Compact Express дозволяє верстату працювати в чотирьох режимах завантаження і вивантаження для виконання різних завдань виробництва.

Ми пропонуємо роботи будь-якої складності на координатно-пробивному пресі Finn-Power C5

http://www.youtube.com/watch?v=ovB487ZOJD0&feature=related
sova_dima
 
Повідомлення: 29
З нами з: Пон лютого 13, 2012 12:43 pm
Звідки: Київ

Повернутись до Обмін досвідом та технологіями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

cron