Гомогенізатор - А1-ОГ2М, А1-ОГ2М-2,5

Гомогенізатор (англ. Homogenizer, нім. Homogenisator) – апарат для одержання однорідних, дрібнодисперсних сумішей, а також емульсій високої дисперсності.

Гомогенізатор також необхідний у молочній промисловості, зокрема для подрібнення жирової фази (жирових кульок) у молоці та його сумішей для подальшої обробки згідно з технологією.
Правила форуму
Шановні користувачі форуму будь-які рекламні оголошення будуть нещадно видалятися, а порушники нещадно банитись! З повагою, Ваш адмін! ;)

Гомогенізатор - А1-ОГ2М, А1-ОГ2М-2,5

Повідомлення zloy_admin » Вів лютого 14, 2012 8:12 am

Зображення

Призначення:

Отримання стійкої структури в'язких і рідких харчових продуктів, емульсій та дисперсій всіх видів, що отримуються з одного або декількох інгредієнтів. За принципом дії гомогенізатор являє собою плунжерний насос високого тиску з гомогенізований головкою. Застосовується в молочної, масложирової, м'ясної, консервної, кондитерської промисловості.

Принцип роботи:

Харчовий продукт по трубопроводу надходить за допомогою насоса у всмоктуючий канал. З робочої порожнини блоку продукт під тиском подається через нагнітальний канал в гомогенізований головки I і II ступенів і з великою швидкістю проходить через кільцевий зазор, утворений між притертими поверхнями гомогенізований клапана і його сідлом. При цьому відбувається диспергування жирової фази продукту. Далі гомогенізований продукт через патрубок направляється по трубопроводу на подальшу обробку або зберігання. Тиск гомогенізації продукту створюється натисканням пружини і регулюється за допомогою рукоятки. Контроль тиску гомогенно-зації здійснюється манометричної голівкою.

Технічні характеристики:

Продуктивність, л / ч 5000/2500
Кількість плунжеров 3
Тиск гомогенізації, МПа 20
Встановлена ??потужність двигуна кВт, не більше 37

- Довжина - 1475
- Габаритні розміри, мм - ширина - 1120
- Висота - 1640

Маса, не більше, кг 1400
За проханнями користувачів вставляю "чарівні" клізьми ;)
(с) Di&di corp.
zloy_admin
Адміністратор сайту
 
Повідомлення: 30
З нами з: Пон лютого 13, 2012 12:14 pm
Звідки: di&di corp.

Повернутись до Гомогенізатори

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

cron