Труби за стандартом ASTM

Труба нержавіюча (труба нержавеющая, stainless pipe)

У постійній наявності на складі у м. Києві та під замовлення нержавіючі труби загального призначення, а також для харчової промисловості, від європейських виробників (IltaInox, Marcegaglia, Satinox, Tubacexі тощо).

Вся продукція вироблена відповідно до європейських норм і стандартів ASTM.

Труби за стандартом ASTM

Повідомлення sova_dima » Вів березня 06, 2012 8:46 am

A269 - труби нержавіючі загального застосування. Стандарт регламентує технічні вимоги на труби з нержавіючої сталі, призначені для використання в умовах загальної корозії при низьких і високих температурах.

A270 - санітарно-технічні труби. Стандарт регламентує технічні вимоги на безшовні та зварні труби з деформаційно-зміцненим зварним швом з аустенітних і феритних сталей і аустенітних нержавіючих сталей призначених для використання в молочній та харчової промисловості. Гігієнічні вимоги обумовлюються додатково.

A312 - труби нержавіючі з деформаційно-зміцненим швом. Стандарт регламентує технічні вимоги на безшовні, прямошовні і деформаційно-зміцнені труби з аустенітної нержавіючої сталі, призначені для роботи при високих температурах і в умовах загальної корозії.

A358 - труби нержавіючі для загального застосування та роботи в умовах високих температур. Стандарт регламентує технічні вимоги на електрозварні труби.
sova_dima
 
Повідомлення: 29
З нами з: Пон лютого 13, 2012 12:43 pm
Звідки: Київ

Повернутись до Труба нержавіюча

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

cron