Сепаратор — це апарат, що призначений для розділення певного продукту на фракції з різними фізичними та хімічними характеристиками — густиною, магнітними, електричними та ін. властивостями.
У харчовій промисловості — переважно для розділення вершків і молока, для виготовлення сметани тощо.
Правила форуму
Шановні користувачі форуму будь-які рекламні оголошення будуть нещадно видалятися, а порушники нещадно банитись! З повагою, Ваш адмін!
sova_dima » Вів лютого 14, 2012 12:39 pm
Сепаратор Ж5-ОХ-2С
Сепаратор для очищення сироватки від молочного жиру і казеїновій пилу марки Ж5-ОХ2-С з відцентрової автоматичної періодичної вивантаженням осаду.
Технічні характеристики:
Продуктивність, л / ч 10000
Потужність, кВт 15
Габарити, мм
довжина 1350
ширина 950
висота 1690
-
sova_dima
-
- Повідомлення: 29
- З нами з: Пон лютого 13, 2012 12:43 pm
- Звідки: Київ
-
Повернутись до Сепаратори
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість